Rietveldseweg 21akavel 13

Culemborg

€600 p.m. - recreatie woning

Deel dit huis met je vrienden

Deel dit op facebook

Rietveldseweg 21akavel 13, Culemborg

Te Huur


Rietveldseweg 21a kavel 13 te Culemborg

Prachtig, ruim chalet gelegen op recreatie park Beaugarden in het stadje Culemborg.

Het park heeft een oppervlakte van circa 11 ha. En ligt midden in de prachtige Betuwe. Karakteristiek voor de omgeving zijn de vele fruitboomgaarden. Het chalet is ideaal als buitenverblijf op de mooie dagen van het jaar maar ook zeer geschikt als verblijf in de koudere seizoenen van het jaar daar het chalet van alle gemakken zoals, centrale verwarming is voorzien en omdat het in de Betuwe altijd goed te vertoeven is.

Omschrijving Chalet recreatiepark Beaucarde.
Door de recente herindeling en renovatie van het park beschikt het nu over schitterende percelen grond waar chalets en bungalows opstaan of opgezet kunnen worden.

De afwerking van het chalet is perfect, de uitgekiende indeling, het allernieuwste op isolatie gebied en de uistekende after-sales service zijn bij dit recreatiepark geen onbekende. Het chalet is voorzien van een eigen keuken met inbouwoven en een koel- vriescombinatie, een mooie verzorgde woonkamer, een eigen douche, toilet en twee slaapkamers. Alle ruimtes zijn voorzien van praktische opbergsystemen. Bij het chalet is de tuin gelegen welke gedeeltelijk is voorzien van sierbestrating en opbergschuur welke voorzien is van wasmachine aansluiting en afvoer.


 


De receptie van het park is dagelijks geopend.


Huurprijs: € 600,- p.m. excl. g/w/l, €100,- parkkosten


Info: J. van Zee tel: 06-53745211