Lingestraat 58

4142 ZD Leerdam

€220.000 k.k. - Hoekwoning

Deel dit huis met je vrienden

Deel dit op facebook

Lingestraat 58, 4142 ZD Leerdam

Lingestraat 58 Leerdam
Vraagprijs € 220.000,- k.k.

Gelegen in Vijfheerenlanden ligt deze prachtige eengezinswoning in de Lingestraat. De woning heeft een woonoppervlakte van 100 m2 en bevindt zich op een perceel met een totaal oppervlak van 185 m2. De woning is gebouwd in 1950 en heeft een energielabel F.

De woning is gelegen in de buurt Leerdam-West. Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.

De woning is redelijk tot goed bereikbaar. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Leerdam, loopafstand van een supermarkt. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 8 minuten rijden.

Indeling:

De woning bestaat uit 4 kamers waarvan 3 slaapkamers. De woning beschikt over een ruime keuken met berging en achtertuin met achteringang.
Bij betreden van de woning komt u in de hal die doorgang biedt naar de woonkamer, keuken, en trapopgang naar de eerste verdieping. De ruime woonkamer is licht van kleur en voorzien van grote raampartijen, een laminaat vloer, een houtkachel en openslaande tuindeuren. Via de woonkamer komt u in de keuken. De keuken is voorzien van een hoekopstelling in een lichte kleurstelling en beschikt over div. inbouwapparatuur en veel opbergruimte.

Via de trapopgang komt u op de eerste verdieping. Daar bevinden zich de 3 slaapkamers. Deze licht gekleurde slaapkamers beschikken alle drie over een dakkapel en een laminaatvloer. De grote slaapkamer aan de voorzijde beschikt tevens over een dakraam.

De ruime fraai ingerichte achtertuin met berging is gedeeltelijk voorzien van sierbestrating en tuinplanten. De tuin heeft een achterom en is afgewerkt met een mooie schutting van hout en klimplanten.
Heeft u interesse in de woning of vragen?

Ric van Zee: 06-55992602