Buro van Dool

Over Van Zee Vastgoed

Huis kopen, verzekeringen regelen of financieel advies nodig? Wij denken met je mee!

Ruim 60 jaar geleden startte Van Zee als verzekeringskantoor. Nog steeds vormen wij met al onze medewerkers een familiebedrijf. In de loop der jaren hebben wij onze dienstverlening uitgebreid met de meest uiteenlopende diensten op het gebied van vastgoed en financiën. Een soort ‘one stop shop’ dus. Onze financieel adviseurs zijn allround, dus je hebt één aanspreekpunt voor al je vragen. Door jou van persoonlijk advies te voorzien, neemt je adviseur je veel werk uit handen. En dat doet hij gewoon bij jou thuis, aan de keukentafel.


Vastgoed
Wij adviseren en ondersteunen je graag bij alles wat komt kijken bij de aan- en/of verkoop van een huis. Van inschrijving als woningzoekende tot en met het afsluiten van je hypotheek. Je kunt bij ons dus terecht voor bemiddeling, taxaties en het afsluiten van je hypotheek. Daarnaast bieden wij je een gratis waardebepaling aan als je van plan bent je woning te verkopen. Overigens verhuren wij ook huizen. Neem gerust contact op voor een goed gesprek over jouw vragen en onze mogelijkheden.


Via deze site kun je je inschrijven als woningzoekende. Zo ben je steeds als eerste op de hoogte van ons wisselende aanbod van huur- en koophuizen.