Tulpstraat 9

4001 EA Tiel

€207.500 k.k. - 2 onder 1 kapwoning

Deel dit huis met je vrienden

Deel dit op facebook

Tulpstraat 9, 4001 EA Tiel

Tulpstraat 9 te Tiel


Vraagprijs € 207.500,-k.k.


Gelegen in Tiel ligt deze karakteristieke woning in de Tulpstraat. De woning voorzien van zonnepanelen, heeft 5 kamers waarvan 4 slaapkamers, een woonoppervlakte van 92m2 en bevindt zich op een perceel met een totaal oppervlak van 137 m2. De woning is gebouwd in 1939. De woning is gelegen in de buurt Burgemeesterswijk. Dit is een kindvriendelijke en rustige omgeving met relatief veel jonge gezinnen. De woning goed bereikbaar. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Tiel, loopafstand van een supermarkt en loopafstand van een treinstation. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 3 minuten rijden.


Indeling


Wanneer u deze woning betreedt, treft u meteen de karakteristieke voordeur met glas in lood aan. Deze biedt doorgang naar de hal, de meterkast, de opgang naar de eerste verdieping en de woonkamer. De sfeervolle woonkamer is licht van kleur en voorzien van een mooie laminaat vloer, een trapkast en een houtkachel. Aan de achterzijde van de woonkamer is via een doorgang de open keuken bereikbaar. De open keuken is voorzien van diverse inbouw apparatuur waaronder een inductie kookplaat en oven. De keuken is licht van kleur en biedt doorgang naar de achtertuin met aangebouwde schuur, badkamer en apart toilet.


Op de eerste verdieping treft u de overloop met aansluitingen voor wasmachine en droger, 3 slaapkamers en de opgang naar de tweede verdieping. Deze is bereikbaar via een vaste trap.


Slaapkamer 1 is ca. 9.6m2 groot, heeft een mooi afgewerkt radiatorombouw en veel lichtinval door groot raam. Slaapkamer 2 is ca. 4.8m2 groot en is voorzien van veel kleding opbergruimte. Slaapkamer 3 is 7.8m2 groot en is voorzien van een dakkapel. De gehele verdiepingsvloer is voorzien van laminaat.


Op de tweede verdieping treft men de vierde slaapkamer. Deze is 13.9m2 groot en is voorzien van balken, een dakkapel en een laminaat vloer.


Achter de woning is de tuin te vinden. In de tuin is een aangebouwde stenen schuur voor onder andere fietsen en dergelijke. De achtertuin is voorzien van gras, speeltoestel en een sfeervolle lounge hoek met haard. Deze is via de voorzijde langs de woning bereikbaar.


Heeft u interesse in de woning of vragen?


0345-637353


Jan van Zee 0653745221